MY BEST and NEW PTC

Halfrefback, new refback site      The Best Traffic Exchange

 

 
PAYING SITE

Halfrefback, new refback site

The Best Traffic Exchange

 
DATA.hu

 
AJÁNLÓ

 
MENÜ
 
A PTC -ről

 

Bevezető


Mindenki egyformán kezdi az ilyen pénzkereseti lehetőség kipróbálását :

- Valahol olvasol a lehetőségről, és gondolod kipróbálod, mit veszthetsz vele.

- Regisztrálsz több oldalra, és kattintgatsz össze-vissza, anélkül, hogy tudnád mit csinálsz..- És a végén, néhány oldalról kizárnak, és kijelented, hogy " Baromság az egész", " Csak filléreket lehet keresni" stb. és befejezed .

 

Pedig hidd el " Sokan ebből élnek. Nem csak centekről van szó, hanem súlyos Dollárokat lehet keresni ! "

 

Alapvető hiba, hogy hirtelen akarsz sok pénzre szert tenni, nem vagy türelmes, és hamar feladod.

- Ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, akkor szépen lassan eléred, amit szeretnél, persze ez hónapokba fog telni, de hát végül is, ez csak mellékes, így ráérsz.

- Ha mindent egyedül csinálsz, egy PC-ről, akkor nagyon lassan leszel nyereséges, ezért nagyon fontosak ebben a "szakmában" a hirdetések és referáltak. 

Kérlek fogadj el néhány tanácsot, és ezek szerint próbálj felfejlődni !

 

Regisztrálj minél több oldalra. (Az összes oldalon való regisztráció ingyenes)

Feltétlenül tudd meg, mire érdemes kattintani, és használd ki az oldalon minden lehetőséget a centkeresethez.

Ha van lehetőséged, másik IP-s PC-ről regisztrálni, akkor tedd meg, mert dupla bevétel.

Az összegyűjtött centjeidet feltétlenül forgasd vissza a premium tagságba, hogy referáltakat vegyél így napi bevételed magasabbá válik. (Csak olyan oldalon vegyél prémium tagságot amiről tudod hogy ki is fog fizetni).

Az első sikerélményed akkor lesz, ha pl.: meghirdetted a Surf-bár oldalad, és szereztél magad alá néhány refet és azt veszed észre, hogy háromszor olyan gyorsan gyűlnek a pontok. Érdemes hirdetni mások számára is az internetes pénzkereseti lehetőséget, mert ha alád regisztrálnak akkor te bónuszként kapsz x %-ot az alád regisztrált tag keresetéből.
Regisztrálj olyan oldalakra is, ahol magasabb a kifizetési minimum (mert ezek jobban fizetik a klikkedet), és ezeket hirdesd aktívan. Ha találtál kedvenc oldalt, ami jól fizet, akkor arra koncentráld a hirdetéseket, mert ha megoszlanak refjeid, az sem jó.


Mi az a PTC?

A Paid To Click (továbbiakban PTC) azt jelenti, hogy azért kapsz pénzt, ha bizonyos linkekre vagy bannerekre rákattintasz. Ezt követõen (általában új ablakban) megnyílik a neked szánt reklám. A reklámidõ letelte után az oldal jelzi, hogy megkaptad a reklám megtekintéséért a jutalmad. Ez lehet pénz, pont esetleg más javadalmazási mód. Az összes ilyen banner illetve link végigkattintása után legtöbb esetben várnod kell 24 órát, hogy a hivatkozások újra aktívak legyenek. Érdemes naponta többször is látogatni a PTC oldalakat, mert lehet, hogy egy rövid idõre új linkek is felkerülnek.

Az oldalakon használatos idõzítõk általában 5-30 másodperc alatt járnak le, utána a lap tetején ahol az idő is látható volt 4 szám jelenik meg és az, hogy melyikre kell kattintanunk, ha nem arra kattintunk amit ír nem fogjuk megkapni az adott hirdetésért járó pénzt. Általában a hosszabb idejû reklám többet is fizet.
Pl. a Palmbux linkbetöltése:A PTC nem egy nehéz munka, viszont vigyázni kell az ún. Cheat Linkekkel. Ez azt jelenti, hogy az oldal fenntartói szeretnék kiszûrni azokat az embereket, akik nem tudnak angolul vagy egyáltalán nem figyelnek és olvasás nélkül klikkelgetnek. Ezért a reklámok közé betesznek olyan bannereket is amire ha rákattint a gyanútlan felhasználó, akkor pénzlevonást kap vagy akár a számlája azonnali törlése is megeshet. Ez azonban cégenként változik, hogy ilyenkor mi történik.
Szóval ha ilyen feliratot látsz. hogy "Cheat link" vagy "Don't click it", akkor arra semmi képpen sem szabad rákattintani.

Az egyes hirdetések megjelenítese előtt egy ún. Cheat Check ablak is megjelenhet, ilyenkor az adott bérdésre kell válaszolni (mindig egyértelmű a válasz), ha nem a jó válaszra kattintunk nem kapjuk meg a pénzt.


A limit elérése sokkal könnyebb, ha vannak többen is akik neked dolgoznak. A PTC oldalak az alád regisztrált emberek klick-jeiért is fizetnek 5 és 100% közti jutalékot. Nyilván gyorsabban gyûlik a pénz azon az oldalon, ahol sok a napi reklám, több ember is dolgozik alattad aktívan és magas az elõbb említett százalékos jutalék.

Ha elérted a kifizetési limitet a legtöbb oldal internetes bankszámlára fizet. Ha van egy AlertPay és egy PayPal számlád bármelyik PTC oldalon boldogulni fogsz velük.

Több oldalon is lehet vásárolni pénzért embereket, akik neked dolgoznak. Ha szerencséd van, olyan aktív tagokat kapsz, akikkel szépen gyûlik a pénz.

Mi az a surfbar?

A Surfbar egy apró kis szörföző reklámcsík, amelyet a számítógépünkre kell feltelepíteni. Kis helyet foglalnak el a képernyőnkön, egyáltalán nem zavaróak, és azt a kis helyet ki lehet bírni, természetesen számolva azzal, hogy ezért pénz kapunk. Tehát pénz a neten. A számítógép müködését egyáltalán nem lassítják, és nem befolyásolják. Ott van a kis bar, váltja reklámokat, számolja a pontokat nekünk, amik mind értékes pénzt érnek. Általában mindegyik ad egy pontot egy percért. Természetesen csak akkor, ha számítógépünket használjuk. Ugyanis ezek a kis programok figyelik ezt. Van, ami az egér mozgását, van ami azt figyeli, hogy szörfözik-e valaki, vagyis különböző oldalakat olvasgat. De mivel ugyis internetezünk nap, mint nap, semmi sem változik, csak az, hogy közben pénzt is kapunk érte.

Miért fizetnek?

Sok olyan oldal létezik, ami PTC tevékenységgel foglalkozó cégeket bíz meg azzal, hogy reklámozza, népszerűsítse az oldalát és ezért fizetnek a PTC oldalaknak, amik pedig ebből a fizetésből a "fogyasztóknak", azaz a klikkelőknek továbbítják a befolyt pénz egy részét. Ehez hasonló módon működnek a surfbarok is.Előfeltételek/ szükségletek a sikeres pénzkereséshez:

- Minimális angol nyelvtudás
- Legyen internetes bankszámlád- AlertPay és/ vagy PayPal (ha mindkettő van mindenütt elboldogulsz)
- Legyen egy külön e- mail címed a ptc oldalakhoz (így nem keverednek össze a többi üzeneteiddel)
- A regisztrált PTC oldalakat add hozzá a könyvjelzőkhöz (így könnyebben megtalálod őket)
- Legyél aktív, látogasd sokat az általad kedvelt PTC oldalakat (általában az aktivitásért plusz juttatások járnak)

Internetes pénzkeresési lehetőségek


PTR: Itt azért fizetnek, ha emaileket olvasol. Az emaileket a "Pay to" cégek küldik, neked az a dolgod, hogy elolvasd mit írnak benne, azonban semmi féle kötelezettséget nem ró a felhasználóra. Tehát ha egy programba való belépésre buzdít, akkor nem kell belépned, ha nem akarsz.

PTC: Itt azért fizetnek, hogy különbözõ reklámfelületekre kattints és azt az oldalt böngészd egy meghatározott ideig, ami bejön a linkre kattintás után. Itt sem kell csatlakoznod, ha nem akarsz. Persze a reklámküldõk célja nyilván az emberek meggyõzése, de kötelezettséged nincs.

PTS: Itt azzal kereshetsz, ha beregisztrálod magad bizonyos oldalakra és annak a tagja maradsz egy meghatározott ideig. Egy regisztrációért többet lehet keresni, mint PTC vagy PTR tevékenységgel, azonban többet is igényel a felhasználótól (mind idõben, mind tevékenységben). Ezen kívül vannak bizonyos feltételek, amiket be kell tartani. Például nem lehet a regisztrációt egy adott ideig törölni.

PTP: Itt azzal kereshetsz, ha reklámozod bizonyos oldalak linkjeit. A lényeg az, hogy minél több találatot kapjon az oldal, de mindegyik találatnak máshonnan kell származnia. A reklámozott linken pedig több reklám is megjelenítésre kerül. A reklámozóknak ez nagyszerû lehetõség. A felhasználók minden egyes találat után keresnek egy keveset, a legtöbb oldal minden 1000. találat után fizet egy meghatározott összeget.


 
NEW SITE

BTCClicks.com Banner

Min Withdraw: 10,000 Satoshi Referral: 80%
Referral: 80%

 

 
E BANKOK

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 
ÁRFOLYAM

 

Satoshi to Bitcoin Conversion Table
1 Satoshi     =     0.0000001
100 Satoshi     =     0.000001
1,000 Satoshi     =     0.00001
10,000 Satoshi     =     0.0001
100,000 Satoshi     =     0.001
1,000,000 Satoshi     =     0.01
10,000,000 Satoshi     =     0.1
100,000,000 Satoshi     =     1

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.12.15. 23:21
2011.11.15. 08:58
2011.09.19. 14:59
 
NEOBUX ADPRIZE

 
EasyHits4U

Traffic Exchange with 700,000+ members

 
Dezső Anna Ilona festményei versei írásai

dezsoilibanner

ilcsibanner1

 
PTC
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DATA:HU

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok